Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spellenmarathon 9 december 2023

december 914:00 - december 1002:00

Bestel hier uw hotdog:
Eten Prijs Aantal Cart
Haute Dog 3€
Koop nu

 

Dag lieve rovertjes,
Daaaaag Sinterklaas!

Hoera het is weer zover! Onze jaarlijkse marathon! En hopelijk zijn jullie brave geweest! Want we hebben zin om jullie te belonen!

Hoe gaan we jullie belonen?!

We hebben een leuke traditionele marathon voor jullie klaarstaan! We verwachten jullie allemaal vanaf 14u in de Vlasschuur om 12 uur spelletjes spelen.
We brengen een hele pak nieuwe titels mee die we voor jullie hebben getest op Essen!
En naar jaarlijkse traditie is er ook onze tombola met de lidkaarten. De prijzenpot zit weer goed gevuld met een tiental prijzen!

Thema

Deze maand hebben we niet 1 thema, maar alle thema’s op een dag! En het is tijd om jullie Bingo kaarten te vervolledigen. Als jullie na het spelen, één van onze thema’s kan aantonen krijg je van ons een stempel! We beperken ons dus niet tot één stempel die dag!
Wie weet kan je op één dag een extra kaart vullen en jullie kansen verhogen om één van onze Essen titels te winnen!
Volgende maand is het onze nieuwjaarsreceptie! Dan zal de mol met zijn onschuldige hand een winnaar bekendmaken.

Toernooi
één van de nieuwe spellen in ons arsenaal is General Orders! Een tweespeler workerplacement wargame van Osprey Games. We vonden het zo leuk dat we onmiddellijk besliste om er een toernooi voor te organiseren! Winnaar van het toernooi krijgt het spel cadeau!
Wil je meedoen? schrijf je dan in via info@destruikrover.be. De enige voorwaarde is dat je aanwezig moet kunnen zijn vanaf 14u. We beperken ons tot 8 spelers.

Bikke bikke bik…. HAP HAP HAP

Naar jaarlijkse traditie kan je ook eten bestellen. Dit jaar hebben we gekozen voor HAUTE DOGS & chips! Lekkere worstjes aangevuld met zes overheerlijke toppings! Deze kan je verkrijgen aan 3 euro per stuk en zullen verkrijgbaar zijn vanaf 18u.
Om een beetje zicht te hebben op de aantallen kan je deze reserveren via deze pagina. We voorzien er een aantal extra, maar op is op!

Dus lieve rovertjes! Wees welkom op de hoogmis van ons jaar! De spellenmarathon en noteer dus 9 december in jullie agenda!

2e hands verkoop
We zullen op de spellenmarathon ook een aantal spellen verkopen. Deze zullen op een aparte tafel staan. Er zijn heel wat leuke koopjes te doen! Dus kom zeker op tijd om je slag te slaan!

Merchandise
Binnenkort bestellen we voor het bestuur een nieuwe trui en we willen jullie de kans geven om ook eentje te bestellen! Dan kunnen jullie trots reclame maken voor jullie spellenclub!
Heb je interesse in een trui? vul dan dit formuliertje in, de trui zal rond de 35 euro kosten en T-shirts rond de 15 euro(dit hangt af van de aantallen)

https://forms.gle/mbpR2LAQp14sy5fh7

Eindejaarsactie! 

Voor wie al aan het denken is aan een kadootje voor de bomma kan één van onze bieren als geschenk geven. Onze “De Rover” is deze maand dan ook extra voordelig te krijgen.

6 stuks tijdelijk aan 15 euro
12 stuks tijdelijk aan 25 euro
24 stuks tijdelijk aan 45 euro

https://www.destruikrover.be/tc-events/roverke-2nd-batch-pre-order/
https://www.destruikrover.be/tc-events/de-rover-barrel-aged-2nd-batch-preorder/

Gegevens

Begin:
december 9 14:00
Einde:
december 10 02:00

Organisator

Spellenclub De Struikrover
E-mail
info@destruikrover.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zaal de Vlasschuur
Ardense Jagerstraat 4
Deinze, 9800 België
+ Google Maps